Χωρίς θεατές, ούτε μαθητές, θα διεξαχθεί ο εφετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, στις 24 Μαΐου (Πανθεσσαλικό στάδιο, 20:30).

Στη σημερινή σύσκεψη ασφαλείας η αστυνομία απέρριψε κατηγορηματικά το αίτημα των ομάδων για παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων.

Αποφασίστηκε να δοθούν σε κάθε φιναλίστ από 20 ονομαστικές διαπιστεύσεις για τα μέλη των διοικήσεων και τα στελέχη των ΠΑΕ, ενώ ΕΛ.ΑΣ. και ΕΠΟ είπαν επίσης «όχι» στην παρουσία μαθητών, με το επιχείρημα ότι θα μπορούσε να δημιουργηθεί κενό ασφαλείας λόγω των συνοδών.

Την Ένωση εκπροσώπησαν ο διευθύνων σύμβουλος και α΄ αντιπρόεδρος Γιώργος Κοσμάς, ο υπεύθυνος ασφαλείας Δημήτρης Παπαναγιώτου και ο Αλέξης Παπαναστασίου (διοργάνωση αγώνων), ενώ τους Θεσσαλονικείς ο αντιπρόεδρος Μάκης Γκαγκάτσης και οι υπεύθυνοι ασφαλείας της ΠΑΕ.

Εν τω μεταξύ, η ΕΠΟ κοινοποίησε την απαντητική επιστολή της Κυπριακής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΚΟΠ), ως προς το αίτημα διεξαγωγής του τελικού στη μεγαλόνησο.

Η ΚΟΠ επισημαίνει ότι αποτελούσε υποχρέωσή της να συνδράμει αλλά, παρά τους στενούς δεσμούς που συνδέουν τις δύο ομοσπονδίες, λόγοι ανώτεροι των δυνάμεων της δεν επέτρεψαν την διεξαγωγή του τελικού στην Κύπρο.

naftemporiki.gr