Η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων μαγεύει χιλιάδες επισκέπτες, όλων των ηλικιών, όχι μόνο από όλη την Ελλάδα. Λεωφορεία και από γειτονικές χώρες βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο στα Τρίκαλα για να επισκεφθούν οι επιβάτες τον πανέμορφο Μύλο των Ξωτικών.

Η φετινή 12η διοργάνωση ελκύει κάθε επισκέπτη/τρια, με τις μοναδικές της ομορφιές, το πρωτότυπο θέμα, τη δωρεάν είσοδο, τις δωρεάν δραστηριότητες, το πλήθος των εκδηλώσεων.

Από τα τέλη της εβδομάδας μάλιστα, οι εκδηλώσεις επεκτείνονται και στην πόλη από τον Δήμο Τρικκαίων, δίνοντας ακόμη περισσότερο γιορτινό, χαρούμενο «χρώμα» στην εορταστική περίοδο (αναλυτικά ΕΔΩ  ενώ οι εκδηλώσεις του Μύλου ΕΔΩ ).

Στους δρόμους της πόλης οι επισκέπτες περιηγούνταν και τα αξιοθέατα (πληροφορίες ΕΔΩ). Από το πρωί της Δευτέρας η σκυτάλη δόθηκε σε μαθητές και μαθήτριες σχολείων, με την ευκαιρία των επισκέψεών τους στον Μύλο των Ξωτικών.

Η μεγάλη γιορτή των Τρικάλων, στο μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της χώρας, μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2024 χαρίζει απλόχερα τη χαρά, το χαμόγελο, το πνεύμα των Χριστουγέννων σε όλους και σε όλες!

Από το γραφείο Τύπου