Στην υπογραφή της σύμβασης για τη μελέτη εφαρμογής και ωρίμανσης του έργου της ενεργειακής αναβάθμισης του Γ.Ν. Λάρισας προέβη ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.», κ. Αθανάσιος Γιάνναρης.

Έτσι μετά από Αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου, συνεχίζονται οι διαδικασίες υλοποίησης της ενταγμένης πράξης (ύψους 5.435.713,34 Ευρώ, συμπ. ΦΠΑ), ‘’ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ – ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΠΕ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ «ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ & ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΙΟ»’’, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014 – 2020.

Ο Διοικητής του Γ.Ν. Λάρισας, κ. Γρηγόρης Βλαχάκης δήλωσε: «Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί ίσως τη μεγαλύτερη ενεργειακή αναβάθμιση δημόσιου κτιρίου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, με υλοποίηση στοχευμένων παρεμβάσεων ενεργειακής αναβάθμισης, αξιοποίησης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και εκσυγχρονισμού του Νοσοκομείου.

Ευχαριστώ εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και του προσωπικού του Νοσοκομείου τον Διευθύνων Σύμβουλο, κ. Γιάνναρη και τα στελέχη των Κτιριακών Υποδομών για την ταχύτητα των διαδικασιών».

Τέλος η μελέτη εφαρμογής – ωρίμανσης της Πράξης αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός τριμήνου.