Υπό κατάληψη το Τμήμα Βιοχημείας – Βιοτεχνολογίας

Σε ανακοίνωση του Φοιτητικού Συλλόγου Βιοχημείας – Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας αναφέρονται τα εξής:

"Μετά από απόφαση της μαζικής Γενικής Συνέλευσης του ΦΣ Βιοχημείας Βιοτεχνολογίας, αποφασίστηκε η κατάληψη του τμήματος από την Πέμπτη 08/02 μέχρι και το μεσημέρι της Δευτέρας 12/02, που θα πραγματοποιηθεί εκ νέου γενική συνέλευση για την συνέχεια του αγώνα.

Η Βιοχημεία ζητάει το νομοσχέδιο για την ίδρυση ιδιωτικών ΑΕΙ να μην κατατεθεί και αγωνίζεται μαζί με την πλειοψηφία των ΦΣ για αναβαθμισμένο, δημόσιο και αποκλειστικά δωρεάν πανεπιστήμιο. Παράλληλα , οι φοιτητές ζητάμε την συμπερίληψη μας στο ΠΕ Βιολόγων.

Καλούμε τα μέλη ΔΕΠ του τμήματος να στηρίξουν τις αποφάσεις μας και τους αγώνες μας. Επίσης αποφασίστηκε η συμμετοχή στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στην Αθήνα στις 08/02, μαζί με τους υπόλοιπους συλλόγους της Λάρισας."

Tο thessalianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.