Ο Ατρόμητος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, γεγονός που επιβεβαίωσε και σήμερα κόντρα στον Βόλο. Η ομάδα του Περιστερίου νίκησε 2-1 και έκανε ακόμη ένα βήμα για την είσοδό της στις θέσεις που οδηγούν στα play-offs της Super League.

Μετά το πρώτο τέταρτο που ήταν ισορροπημένο, ο Ατρὀμητος ανέβασε την απόδοσή του, απείλησε στο 20′ με κεφαλιά του Ασεβέδο που βρήκε στο δοκάρι ενώ στο 25′ ο Κόστιτς έδιωξε το σουτ του Ασεβέδο. Στα… καπάκια, όμως, η υπεροχή των φιλοξενούμενων καρποφόρησε. Μετά το κόρνερ του Γιουμπιτάνα, ο Αντζιέλσκι με ωραία κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ατρόμητος κατάφερε γρήγορα να βάλει στέρεες βάσεις επικράτησης. Στο 59′ ο Κόμπα έκανε πέναλτι στον Βαλέντσια και ο Αντζιέλσκι από την άσπρη βούλα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Με το… μαξιλαράκι των δύο γκολ οι Περιστεριώτες έκαναν άριστη διαχείριση του αποτελέσματος και χωρίς να απειληθούν κράτησαν μέχρι τέλους το προβάδισμα, με τον Μωραϊτη στο 97′ να σκοράρει για τον Βόλο και να μειώνει δίχως αντίκρισμα για τους γηπεδούχους.

naftemporiki.gr