Ο 21χρονος Βολιώτης Γεράσιμος- Ιάσονας Γεωργιάδης που βίωσε την κόλαση του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών, βρίσκεται πλέον στο Ανόβερο της Γερμανίας, που μεταφέρθηκε στο τέλος Ιουνίου, μετά από 118 ημέρες στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λάρισας.

Ο Βολιώτης Γεράσιμος- Ιάσονας Γεωργιάδης, είναι ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού του μοιραίου δυστυχήματος των Τεμπών. Η οικογένειά του με μια ιδιαίτερα συγκινητική επιστολή προς την «Κυριακάτικη Δημοκρατία» ευχαριστεί όλους όσοι στήριξαν το παιδί τους σε αυτή τη μάχη που δίνει.

Η επιστολή ευχαριστηρίων της οικογένειας

“Ευχαριστούμε όλους τους συνανθρώπους μας, γνωστούς και άγνωστους, που έδειξαν πώς αγαπούν οι άνθρωποι, όχι απλά συμμετέχοντες, αλλά ενστερνιζόμενοι πραγματικά με την καρδιά τους. Ευχαριστούμε τους διασώστες του ΕΚΑΒ, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Ελληνική Αστυνομία, γιατί εκείνη τη μοιραία νύχτα αντέδρασαν όχι μόνο με επαγγελματισμό και απόλυτη αφοσίωση στο καθήκον τους, αλλά ακόμα περισσότερο με την καρδιά τους.

Ευχαριστούμε την Πολεμική Αεροπορία, καθώς η 356 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών εκτέλεσε με επιτυχία μια πολύ ιδιαίτερη μεταφορά. Δεν αναφέρονται ονόματα από σεβασμό προς την προσωπικότητα των παραπάνω ανθρώπων, αλλά αυτό δεν αλλάζει στο παραμικρό το έργο που επιτέλεσαν και τη βοήθεια που προσέφεραν.

Σας ευγνωμονούμε.

Οικογένεια Δ. Γ. Γ.»

ertnews.gr