Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία του Έβρου από τον θάνατο της 28χρονης, η οποία εντοπίστηκε νεκρή σε χαράδρα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εξετάζεται το σενάριο της αυτοκτονίας, καθώς ο ιατροδικαστής εντόπισε τραύματα στην καρδιά και στα χέρια που δεν συνάδουν με πτώση από ύψος.

Την μεσημέρι της Κυριακής (19/2) η κοπέλα είχε ραντεβού με φίλους της στο γήπεδο στο Τυχερό Έβρου. Στα μηνύματά της, σύμφωνα με το Star, έγραφε: «Έχει πολύ ωραία μέρα, δεν θες καφέ στο χέρι, άραγμα πουθενά έξω…; Μπαλίτσα καφεδάκι το μεσημέρι».

«Έφυγε από το μεσημέρι από το σπίτι, υποτίθεται θα συναντιόμασταν μαζί και θα πηγαίναμε στο γήπεδο και από εκείνη τη στιγμή ήταν εξαφανισμένη. Έστειλε μήνυμα σε μια άλλη κοπέλα και της είπε θα έρθει» είπε στο Star ο φίλος της 28χρονης, προσθέτοντας πως η κοπέλα δεν είχε λόγους να αυτοκτονήσει.

«Μέχρι το Σάββατο που ήμασταν μαζί ήταν μια χαρά, όλα κομπλέ. Ήταν ένας άνθρωπος που της άρεσε να περνάει καλά, συμμετείχε και στα καρναβάλια, ετοίμαζε τα καρναβάλια. Θα μας έλεγε, αλλά κι αν δεν μας έλεγε, θα φαινόταν από τη συμπεριφορά της αν είχε κάτι» σημείωσε.

Το μαχαίρι που βρέθηκε καρφωμένο στο στήθος της, αλλά και το κινητό της τηλέφωνο έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ