Στον τόπο καταγωγής του, το Διαλεκτό του Δήμου Τρικκαίων, θα τιμηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023 ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης, Κώστας Παπανικολάου.

Μάλιστα δε θα αποδοθεί απλώς μια τιμητική πλακέτα, για τη μέγιστη προσφορά του αθλητή του Ολυμπιακού, που έχει επίσης θητεύσει και σε άλλες ευρωπαϊκές και αμερικανικές ομάδες, αλλά θα διεξαχθεί και τουρνουά μπάσκετ, το 3on3dialekto.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει από τις 17:30 στο νέο Γήπεδο Μπάσκετ που κατασκεύασε ο Δήμος Τρικκαίων στο Διαλεκτό, όπου θα τιμηθεί ο Κώστας Παπανικολάου.

Το τουρνουά

Συνεχίζονται μέχρι την Σάββατο 24 Ιουνίου οι υποβολές αιτήσεων για συμμετοχή ομάδων στο τουρνουά μπάσκετ του Δήμου Τρικκαίων. Το τουρνουά θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή μέχρι 16 ομάδων στο νέο Δημοτικό Γήπεδο Μπάσκετ, τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023, από τις 17:30 το απόγευμα.

Στο τουρνουά

– κάθε ομάδα θα δηλώνει 4 παίκτες (3+1 αναπληρωματικός/ή).

– δικαιούνται συμμετοχής όσοι/ες είναι άνω των 18 ετών (γεννήθηκαν το 2005 και νωρίτερα)

– κάθε παίκτης/τρια υποχρεούται να φέρει έγγραφο που να αποδεικνύει την ηλικία του.

– κάθε αθλητής/τρια μπορεί να αγωνιστεί μόνο με μια ομάδα σε όλη διάρκεια του τουρνουά.

– Η κάθε ομάδα κάνει όσες αλλαγές παικτών επιθυμεί.

– Σε περίπτωση απουσίας αγωνιζόμενης ομάδας από τον αγωνιστικό χώρο κατά την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα, ο αγώνας κατοχυρώνεται υπέρ της αντίπαλης ομάδας.

Δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται μέχρι 24 Ιουνίου 2023 στα τηλέφωνα 6944570869, 6977453315 και στο Mail 3on3dialekto@gmail.com.

Οι συμμετέχοντες/ουσες πρέπει να προσκομίσουν τη σχετική υπεύθυνη δήλωση και μπορεί κάποιος να την αναζητήσει ΕΔΩ.