Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Σούρπη.

Το Π.Κ. Δρυμώνα ενημερώθηκε για φωτιά στον κόμβο της Σούρπης γύρω στις 3 τα ξημερώματα. Στο σημείο μετέβη ένα όχημα με δύο πυροσβέστες που έσβησαν τη φωτιά. Στο σημείο μετέβη και περιπολικό της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, που ανέλαβε και την προανάκριση, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “Θ”, ο οδηγός του οχήματος, φαίνεται ότι τα είχε λίγο “χαμένα”, καθώς νωρίτερα τα είχε “τσούξει” .

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Θ”, ο οδηγός του οχήματος 54 ετών ο οποίος είναι ελεύθερος επαγγελματίας κι έχει κτήματα στην Σούρπη, πήγε χθες το απόγευμα στο χωράφι του και κλάδεψε τα δένδρα. Τα κλαδιά, τα φόρτωσε στο όχημα και στη συνέχεια πήγε σε μαγαζί και κατανάλωσε αλκοόλ. Φαίνεται όμως ότι τα “κοπάνησε” λίγο παραπάνω, καθώς κατά τις 3 τα ξημερώματα, στον κόμβο της Σούρπης, κατέβηκε από το αυτοκίνητο κι έβαλε φωτιά στα κλαδιά που είχε κλαδέψει στη μέση του δρόμου.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση Πυροσβεστικής κι Αστυνομίας κι αποσοβήθηκαν τα χειρότερα, ενώ σε βάρος του οδηγού σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμό και μέθη και ο ίδιος αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

e-thessalia.gr