Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου της Πάτρας μεταφέρθηκε ο 67χρονος που δέχθηκε επίθεση από αρκούδα, το πρωί της Δευτέρας, στη Μεσούντα στα όρια των Νομών Τρικάλων και Άρτας.

Ο 67χρονος διεκομίσθη χθες από το νοσοκομείο της Άρτας στο Πανεπιστημιακό του Ρίου εξαιτίας σοβαρών τραυμάτων στο χέρι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.News υπεβλήθη σε επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστεί η βλάβη στη μασχαλιαία χώρα και βρίσκεται υπό την επίβλεψη αγγειοχειρουργών, ενώ στη "μάχη" αναμένεται να μπουν και ορθοπεδικοί.

Το περιστατικό συνέβη προχθές το πρωί, όταν ο Τρικαλινός αποφάσισε να πάει μαζί με τον σκύλο του βόλτα στο βουνό, στο μνημείο του Άρη Βελουχιώτη.

Στη διαδρομή εμφανίστηκε η αρκούδα, η οποία επιτέθηκε πρώτα στον σκύλο και στη συνέχεια στον άνδρα. Προσπαθώντας να ξεφύγει από το μεγαλόσωμο άγριο ζώο, ο 67χρονος έπεσε σε παρακείμενο χαντάκι.

Όμως, κατάφερε να επικοινωνήσει με τους διασώστες και να ζητήσει βοήθεια. Αμέσως, πυροσβέστες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αθαμανίου έσπευσε στο σημείο για να σώσει τον άνδρα.

Με τη βοήθεια των διασωστών του ΕΚΑΒ και εθελοντών, κατάφεραν να μεταφέρουν τον 67χρονο σε ένα χωματόδρομο, από όπου έγινε η μεταφορά του με ασθενοφόρο.

trikalaenimerosi.gr