Στις φυλακές Τρικάλων θα μεταφερθούν οι Ηλίας Μίχος και Γιάννης Σοφιανίδης, οι δυο προφυλακισμένοι για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης κοπέλας από τον Κολωνό.

Οι συγκεκριμένες φυλακές επιλέχτηκαν καθώς κρατούνται κατηγορούμενοι και καταδικασμένοι για ειδεχθή σεξουαλικά εγκλήματα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες για λόγους ασφαλείας θα κρατούνται σε ξεχωριστά κελιά.

Η μεταγωγή τους θα γίνει αύριο.

Υπενθυμίζεται πως ενώπιον της ανακρίτριας έφτασε στις δυόμισι το μεσημέρι σήμερα η 37χρονη μητέρα της ανήλικης που έπεσε θύμα πολλαπλών βιασμών και εκπόρνευσης, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα.

Η μητέρα αρνείται την κατηγορία της μαστροπείας που της αποδίδεται και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα, στη μία το μεσημέρι.

Την ίδια ώρα, αναμένονται νέες συλλήψεις για την ανατριχιαστρική υπόθεση, προσώπων που φέρονται να έχουν κομβικό ρόλο.

Σ' αυτό το πλαίσιο εξετάζεται η εμπλοκή συγγενικού προσώπου ήδη κατηγορούμενου για απόπειρα χρηματισμού και απόπειρα συγκάλυψης.

Ωστόσο, ο δικηγόρος του 53χρονου Ηλία Μίχου δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ ότι ο πελάτης του ισχυρίζεται πως υπάρχουν μηνύματα στα κινητά που αποδεικνύουν οικονομικές δοσοληψίες του κατηγορούμενου με τη μητέρα.

Ερωτηθείς ο Βασίλης Χρονόπουλος αν ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι η μητέρα όχι μόνο γνώριζε, αλλά και εκβίαζε για χρηματικά ποσά, απάντησε «ακριβώς αυτό ισχυρίζεται».

Αυτό που πρέπει να είναι πρωταρχικό μέλημα όλων μας είναι να αποκαλυφθεί ποιοι είναι πίσω από αυτή την υπόθεση. Θα δούμε αν υπάρχει κύκλωμα ή όχι. Στη δικογραφία δεν φαίνεται κάποιο κύκλωμα προς το παρόν» σχολίασε.

skai.gr