Σε κυκλοφορία δόθηκε σήμερα από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δημ. Κουρέτα και την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Άννα Μαρία Παπαδημητρίου η γέφυρα των Καλών Νερών στη θέση Μπελεγρίνος.

Η αποκατάσταση των ζημιών που είχαν προκληθεί στη γέφυρα έγινε σε χρόνο ρεκόρ και πλέον αποκαθίσταται η κυκλοφορία από και προς το Νότιο Πήλιο. Οι ζημιές στη γέφυρα είχαν προκληθεί από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας ανέλαβε την αποκατάσταση και σε 20 ημέρες, το έργο ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε σήμερα στην κυκλοφορία Το έργο, στην ουσία αποκατέστησε την σύνδεση της γέφυρας με το οδικό δίκτυο από την ανατολική πλευρά προς Μπούφα καθώς τα ορμητικά νερά του χειμάρρου είχαν διαβρώσει το πρίσμα, το οποίο υποχώρησε και υπήρχε κενό στην γεφύρωση. Οι εργασίες αφορούσαν την κατασκευή μεταβατικού επιχώματος, η βάση του οποίο είναι από πέτρα ανατίναξης και υλικό αναπλήρωσης σκυρόδεμα (το παλιό έργο ήταν μόνο από χώμα). Το νέο έργο, θεωρείται ασφαλέστερο από την προηγούμενη κατασκευή και θα παρέχει ταυτόχρονη ασφαλή διέλευση οχημάτων και προς τις δύο κατευθύνσεις χωρίς περιορισμούς βάρους.

Στο προηγούμενο διάστημα η κυκλοφορία των οχημάτων γινόταν με μεταλλική γέφυρα τύπου belley που είχε τοποθετήσει ο Στρατός, όχι όμως για βαρέα οχήματα, τα οποία χρησιμοποιούσαν διάβαση ιρλανδικού τύπου μέσα από τον κοίτη του χειμάρρου.