Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται από την Τρίτη το βράδυ ένας 21χρονος νεαρός από το Διμήνι, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και έκτοτε δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη με τις σκέψεις συγγενών και φίλων να είναι στη γρήγορη ανάρρωσή του. Ο 21χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο του Βόλου την Τρίτη το βράδυ με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη, και από το οποίο λίγο έλειψε να του στοιχίσει και τη ζωή.

Ειδικότερα, ο 21χρονος Δημήτρης επέβαινε στο δίκυκλό του στην περιοχή του Διμηνίου στο ύψος της Λαχαναγοράς, όταν συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με φορτηγό όχημα, το οποίο οδηγούσε 41χρονος Ρομά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος οδηγός του φορτηγού έντρομος βγήκε από το όχημά του, πλησίασε τον νεαρό που ήταν πεσμένος στο έδαφος και τον μετέφερε περίπου 100 μέτρα πιο κάτω στον δρόμο, έξω από την είσοδο ενός σούπερ μάρκετ με τον ίδιο να γίνεται «καπνός».

Ευτυχώς για τον νεαρό, το σούπερ μάρκετ δεν είχε κλείσει και πελάτες, οι οποίοι βγήκαν έξω με τα ψώνια τους, τον είδαν αιμόφυρτο και αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και τις αρχές.

Πλήρωμα του ΕΚΑΒ μετέφερε άμεσα στο Νοσοκομείο τον 21χρονο τραυματία, όπου κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του και η μεταφορά του στη ΜΕΘ, όπου παραμένει νοσηλευόμενος για τέταρτο συνεχόμενο 24ωρο.

Το έργο της προανάκρισης συνεχίζεται από το Τμήμα Τροχαίας Βόλου, με τον οδηγό του φορτηγού να μην έχει, ακόμα, συλληφθεί.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες τα στοιχεία του έχουν ταυτοποιηθεί και αναμένεται η διαβίβαση της δικογραφίας στην Εισαγγελία Βόλου για να προχωρήσει και η διαδικασία.

Στη ΜΕΘ και ο 23χρονος από τη Σκιάθο

Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται και από την Πέμπτη το απόγευμα ένας 23χρονος Σκιαθίτης. Ο νεαρός είχε τροχαίο ατύχημα με δίκυκλο όχημα την Πέμπτη τα ξημερώματα, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου, όταν διαπιστώθηκε κρανιογκεφαλικό αιμάτωμα και κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

taxydromos.gr