Η Λάρισα είναι ο επόμενος σταθμός της προεκλογικής περιοδείας του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος θα περιοδεύσει σήμερα στην περιοχή, επικεφαλής κλιμακίου. 

Όπως και στις προηγούμενες παρουσίες του σε κρίσιμες για την κατάκτηση της αυτοδυναμίας περιοχές, έτσι και τώρα το πλαίσιο της πρωθυπουργικής παρουσίας θα περιλαμβάνει διευρυμένες συνομιλίες με τοπικούς φορείς, την παρουσίαση του αναπτυξιακού προγράμματος για τη Θεσσαλία, αλλά και μία ακόμα προεκλογική ομιλία, το απόγευμα της Παρασκευής, στο κλειστό γυμναστήριο Αλκαζάρ.

Μέσα από αυτή τη νέα δημόσια παρέμβαση, ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να πραγματοποιήσει εκτενή αναφορά στα κυβερνητικά πεπραγμένα της τελευταίας τετραετίας.

Aναλυτικά το πρόγραμμα: 

Στις 09:15 το πρωί αναμένεται η άφιξη του στο αεροδρόμιο της 110 Πτέρυγα Μάχης.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για τον Πλατύκαμπο, όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο χωριό και στις 11:00 αναμένεται να βρίσκεται στο Πάρκο Καινοτομίας Joist.

Στις 12 το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί το Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας και στις 13:30 θα παρουσιάσει το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα για τη Θεσσαλία στο Διαχρονικό Μουσείο.

Στις 18:00 θα συναντηθεί με βουλευτές της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο ξενοδοχείο όπου θα διαμένει και στις 19:00 θα πραγματοποιήσει κεντρική πολιτική ομιλία στο κλειστό γυμναστήριο της Λάρισας στο Αλκαζάρ.

Λ.Ε. kosmoslarissa.gr