Σε χωριά του Δημοτικής Ενότητας Κοιλάδας ο Απ. Καλογιάννης

Επίσκεψη στο Ελευθεραί, την Κοιλάδα, το Λουτρό και τη Ραχούλα πραγματοποίησε χθες το απόγευμα ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης με ομάδα υποψηφίων της Συμπαράταξης Λαρισαίων.

Στο πλαίσιο της συνάντησής του με τους κατοίκους των περιοχών, συζήτησαν για τα μεγάλα έργα που έχουν υλοποιηθεί τα προηγούμενα χρόνια αλλά και γι’ αυτά που ήδη δρομολογούνται για το άμεσο μέλλον. Ο Δήμαρχος Λαρισαίων άκουσε και συζήτησε για τις νέες ανάγκες που αναδεικνύονται και την ιεράρχησή τους ήδη από την επόμενη μέρα των εκλογών.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε σε έργα όπως η κατασκευή του βιολογικού σταθμού στην Κοιλάδα που είναι ήδη σε λειτουργία αλλά και της Ραχούλας που ακολουθεί άμεσα, το έργο της ΔΕΥΑΛ για αντικατάσταση του κεντρικού αγωγού ύδρευσης αλλά και συντήρηση και αποκατάσταση του υδατόπυργου της Κοιλάδας, η κατασκευή δρόμων και πεζοδρομίων, η συντήρηση πλατειών και η αλλαγή φωτισμού, έργο προϋπολογισμού €1.200.000, η ασφαλτόστρωση των αγροτικών δρόμων, η κατασκευή παιδικών χαρών αλλά και η δημιουργία του νέου ΚΑΠΗ Κοιλάδας καθώς και η ολοκλήρωση του Πολιτιστικού Κέντρου Κοιλάδας, έργο ύψους €313.000. Επισημαίνεται ότι συνολικά έχουν γίνει 6.000 μέτρα ασφαλτοστρώσεων και 3.000 μέτρα πεζοδρομήσεων στις Δημοτικές Ενότητας Κοιλάδας και Τερψιθέας.

Tο thessalianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.