Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ληστρική κλοπή άσκησε ο εισαγγελέας κατά 27χρονου, πρώην υπαλλήλου της επιχείρησης, που διαπιστώθηκε ότι είναι ο δράστης ληστρικής κλοπής σε βενζινάδικο του Βόλου στις 10 Νοεμβρίου 2023.

Ο νεαρός, παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη και μέχρι τότε κρατείται.

Η Αστυνομία, αξιοποιώντας τα στοιχεία και μαρτυρίες, οδηγήθηκε στην ταυτότητα του 27χρονου, ο οποίος συνελήφθη προχθές και σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το μεγαλύτερο μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού και συγκεκριμένα το ποσό των 14.125 €, το οποίο αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο του, σπρέι πιπεριού και τα ρούχα που χρησιμοποίησε κατά την κλοπή από το βενζινάδικο.

Ανακοίνωση της Αστυνομίας, αναφέρει ότι στις 10 Νοεμβρίου 2023 στον Βόλο, ο δράστης μετέβη σε πρατήριο υγρών καυσίμων, ιδιοκτησίας 37χρονης, και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 15.895 € από ανασφάλιστο ντουλάπι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός πήγε στο βενζινάδικο νωρίς το πρωί, φορώντας κουκούλα και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, ζήτησε να πάει την τουαλέτα και βγαίνοντας, αφού είδε ότι η υπεύθυνη και ο υπάλληλος ήταν απασχολημένοι, βγήκε ευκαιρία και έκλεψε τα χρήματα από το ντουλάπι, σημείο που γνώριζε ότι τα έβαζε η ιδιοκτήτρια του πρατηρίου καυσίμων.

magnesianews.gr