Η Elite Strom®, μια από τις κορυφαίες εταιρίες παραγωγής στρωμάτων στην ελληνική αγορά, ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα της κοινωνικής ευθύνης. Μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, προέβη σε μια σημαντική δωρεά προς τους πληγέντες δήμους, Καρδίτσας, Βόλου και Τρικάλων.

Ειδικότερα για τον Δήμο Καρδίτσας, η εταιρία προχώρησε σε δωρεά 50 στρωμάτων και 50 μαξιλαριών, η παράδοση των οποίων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στο Πρώην Στρατόπεδο Λουμάκη από τον τοπικό εκπρόσωπο της Εταιρίας κ. Παπαδόπουλο Γεώργιο που λειτουργεί το κατάστημα της Elite Strom® στην οδό Καποδιστρίου 71.

Παρόντες στην παράδοση ήταν ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Μπούτας και υπηρεσιακά στελέχη της Πρόνοιας. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε την εταιρεία για τη σημαντική της προσφορά που όπως χαρακτηριστικά είπε «για τους πληγέντες αποτελεί πραγματικό δώρο καθώς οι ανάγκες σε στρώματα εξ αιτίας και των χαρακτηριστικών που είχε η καταστροφή είναι πολύ μεγάλη».

Τα στρώματα και τα μαξιλάρια θα διανεμηθούν από τον Δήμο στις οικογένειες που επλήγησαν, μετά από καταγραφή των αναγκών που διενεργήθηκε μέσα από τις κοινωνικές υπηρεσίες της πρόνοιας.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί ένα ακόμη παράδειγμα του πώς ο επιχειρηματικός κόσμος μπορεί να συμβάλλει στην ανακούφιση των πληγέντων κοινοτήτων σε δύσκολες στιγμές, ανοίγοντας παράλληλα τον δρόμο για ανάλογες ενέργειες και από άλλους επιχειρηματικούς φορείς.