Προκαταρκτική εξέταση ανέθεσε η εισαγγελέας υπηρεσίας στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου για ένα περιστατικό κακοποίησης ζώου. Το περιστατικό περιέγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μια γυναίκα λέγοντας ότι κάποιοι έδεσαν με τριχιά ένα αδέσποτο σκυλί και το έσερναν με το αυτοκίνητό τους.

«Προχθές το βράδυ έγινε μια φρικτή κακοποίηση δύο άτομα έσερναν αυτό το άμοιρο σκυλί με τριχιά πίσω από το αυτοκίνητο τους για να το απομακρύνουν από το σημείο που βρισκόταν. Ευτυχώς για τον σκυλάκο είχε έναν καλό Άγγελο που είδε το περιστατικό και μπήκε μπροστά στο αυτοκίνητο και τους σταμάτησε. Μήπως αναγνωρίζει κάποιος το σκυλάκι; Το έχει χάσει κάποιος; Ζητάμε φιλοξενία ή υιοθεσία ακόμη καλύτερα έχει περάσει πολλά ο σκυλάκος. Άγγελε σ ευχαριστούμε πολύ για αυτό που έκανες. Παρακαλώ πολύ κοινοποιήστε. Περιοχή ΒΟΛΟΣ».

Μετά την καταγγελία διατάχθηκε η προκαταρκτική για να εντοπιστεί η γυναίκα που έκανε την ανάρτηση και να καταθέσει αλλά τυχόν και άλλοι μάρτυρες που γνωρίζουν για το περιστατικό και φυσικά να εντοπιστούν τα δύο άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο και προέβησαν σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

ertnews.gr