Θετικό ξεκίνημα στον 1ο (Βόρειο) όμιλο της Σούπερ Λίγκας 2 έκανε η ΑΕΛ την Κυριακή (6/11), κερδίζοντας άνετα τον Ηρακλή Λάρισας με 3-0 στο Αλκαζάρ.

Κόντρα στους συμπολίτες και νεοφώτιστους στην κατηγορία oι «βυσσινί» μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν το τρίποντο με συνοπτικές διαδικασίες και τα κατάφεραν, μια και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε ήδη από το 23ο λεπτό.

Στο 3' ο Ηλιάδης έπιασε την κεφαλιά μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Κώστας Παπαγεωργίου και ο Κουτζαβασίλης έδιωξε σε κόρνερ, για ν' ανοίξει το σκορ ο Όγκμποε στο 15' μετά από ασίστ του Πεντρόσο.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Όγκμποε με κοντινό σουτ διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα, ενώ στο 20' ο Κουτζαβασίλης έκανε σημαντική απόκρουση σε σουτ του Πεντρόσο.

Στο 23' ο Κώστας Παπαγεωργίου χρίστηκε με τη σειρά του σκόρερ με σουτ εκτός περιοχής κι ενώ κόντραρε κάπου η μπάλα, με την επιθετικότητα των παικτών του Παναγιώτη Γκουτσίδη να περιορίζεται από εκεί και πέρα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν υποψία ευκαιρίας στο 56', όταν ο Συρεγγέλας έκανε το σουτ και η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στην τελευταία αξιοσημείωτη φάση ο Μαυριάς για την ΑΕΛ εκτέλεσε απευθείας φάουλ στο 78' και κατέληξε άουτ η μπάλα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν o Θεοχάρης του Συνδέσμου Θεσσαλίας με βοηθούς τον Μπάλα του Συνδέσμου Τρικάλων και τον Γάκο του Συνδέσμου Φθιώτιδας.

Κίτρινες: 32' Ηλιάδης, 49' Κοσσονού - 29' Αλτάνης.

AEΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου (85' Καλουτσικίδης), Κοσσονού (85' Μαϊδανός), Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Πλέγας (80' Αντράντα), Κ. Παπαγεωργίου (65' Μαυριάς), Θωμαΐδης, Πεντρόσο, Νικολιάς (65' Μιλτιάδης), Όγκμποε.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Κουτζαβασίλης, Σ. Καψάλης, Γκαλίτσιος, Μ. Καψάλης (39' λ. τρ Καμπέρης), Γκουγκούδης, Μπάμης, Τασιουλής (58' Μπάτροβιτς), Αλτάνης (58' Σουμπάσης), Συρεγγέλας (81' Χρηστίδης), Τσιμίκας, Λεσάι (81 Εσκουρέντο).

a-sports.gr