Με τη χρήση καρμπόν πλαστογραφούσε τα ποσά που έδινε στην πρώην σύζυγό του ως διατροφή και τα παρουσίασε στο Δικαστήριο ως «καταβληθέντα» ένας 36χρονος. Η απάτη του όμως έγινε αντιληπτή από το Δικαστήριο και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 15 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή.
Κατηγορούμενος ήταν ένας αυτοκινητιστής, που εκπροσωπήθηκε δια συνηγόρου και κατηγορούνταν για απάτη σε δικαστήριο τετελεσμένη κατ’ εξακολούθηση και για χρήση πλαστού εγγράφου κατ’ εξακολούθηση. Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο τον καταδίκασε σε συνολική ποινή φυλάκισης 15 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 100 ημερήσιων μονάδων προς 5 € η κάθε μια.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 36χρονος σήμερα, πριν το 2018 χώρισε με την σύζυγό του, με το ζευγάρι να έχει αποκτήσει και ένα παιδί, την επιμέλεια του οποίου την είχε αναλάβει η μητέρα αρχικά, και στη συνέχεια ο ίδιος. Ο κατηγορούμενος έπρεπε να πληρώσει διατροφή, ωστόσο, τις φορές που έδινε μικροποσά στην πρώην του, της τάξης των 50 και των 100 €, με τη γυναίκα να υπογράφει για τα χρήματα.
Ωστόσο ο κατηγορούμενος έβαλε καρμπόν με άλλο χαρτί όπου αναγραφόταν ποσά της τάξης των 2.000 και των 1.500 €… Έτσι το χαρτί αυτό μεταβιβάζονταν στις αρμόδιες αρχές και φαινόταν πως η διατροφή που έδινε ο κατηγορούμενος ήταν μεγάλη.
Η γυναίκα επέμενε ότι έπαιρνε μικροποσά, το Δικαστήριο ζήτησε πραγματογνωμοσύνη, η απάτη αποκαλύφθηκε και σχηματίσθηκε σε βάρος του δικογραφία.

magnesianews.gr