Στους ομίλους του Europa League θα αγωνιστεί στη τρέχουσα ευρωπαϊκή σεζόν ο Παναθηναϊκός, καθώς ηττήθηκε τη νύχτα της Τρίτης από την Μπράγκα με 1-0 στο ΟΑΚΑ, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες σε ένα παιχνίδι όπου ήταν εμφανώς ανώτερος.

Οι Πορτογάλοι με συνολικό σκορ 3-1 θα συνεχίσουν στα γκρουπ του Champions League.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έχασε σημαντικές φάσεις με Μαντσίνι και Βαγιαννίδη, στο δεύτερο πίεσε ακόμη περισσότερο, Ιωαννίδης και Παλάσιος, όμως, δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Ματέους που ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του.

Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς σπατάλησε πολλές καλές προϋποθέσεις δημιουργίας και έπειτα από ένα λάθος διώξιμο του Μάγκνουσον στο 83′, ο Μπρούμα με υπέροχο πλασέ έκανε το 1-0 και… σφράγισε το εισιτήριο για την ομάδα του.

Μετά από αυτό το τέρμα, ο Παναθηναϊκός είχε ευκαιρίες για να ξαναμπεί στο κόλπο αλλά Τζούρισιτς και Σένκεφελντ έχασαν πολύ μεγάλες ευκαιρίες για το 1-1.

Με Λιβάι στην αποστολή για Αντβέρπ η ΑΕΚ

Με τον Λιβάι Γκαρσία στην αποστολή θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ την Αντβέρπ σήμερα Τετάρτη (30/08, 22:00) στη ρεβάνς του 0-1 της Αμβέρσας, για τα πλέι οφ του Champions League.

Ο άσος της Ένωσης ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα στην τελευταία προπόνηση (Τρίτη) και η διαθεσιμότητά του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Ο Ματίας Αλμέιδα υπολογίζει κανονικά και τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο οποίος προπονήθηκε σε πλήρη ρυθμό για δεύτερη συνεχή προπόνηση.

Αναλυτικά, την αποστολή που επέλεξε ο Αργεντινός τεχνικός της Ένωσης συνθέτουν οι:

Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Γκίνης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο.

naftemporiki.gr