Δεν κατάφερε να κρατηθεί τελικά στη ζωή ο 60χρονος γιατρός από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος αυτοπυρπολήθηκε το πρωί της Δευτέρας (15/5) έξω από το σπίτι του στα Πεύκα.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το thesstoday.gr, ο γιατρός υπέκυψε στα εκτεταμένα τραύματα και εγκαύματα και το απόγευμα της Δευτέρας έχασε τη μάχη παρά την προσπάθεια των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, άνθρωποι που τον γνώριζαν και είχαν εργαστεί μαζί του κατά τη διάρκεια της θητείας του σε μεγάλα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, αναφέρουν ότι ήταν ένας σοβαρός και υπεύθυνος επαγγελματίας που προσέφερε τη ζωή του στον άνθρωπο.

Το τελευταίο διάστημα όμως, όπως ανέφεραν συνάδελφοί του, φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα, με αποτέλεσμα πρωί της Δευτέρας να προχωρήσει σε αυτήν την πράξη.

Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για τις πρώτες βοήθειες και εν συνεχεία διεκομίσθη στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» όπου νοσηλευόταν στην Α’ ΜΕΘ. Πηγές του νοσοκομείου σημείωναν ότι ο 60χρονος έφερε εκτεταμένα εγκαύματα στο 80% του σώματός του.

ieidiseis.gr