Η εύρεση υπαλλήλων για να στελεχώσουν τα καταστήματα τους μετά την επιστροφή στην κανονικότητα από αποτελεί τεράστια πρόκληση για τους διευθυντές εστιατορίων στη Γερμανία.

Όπως απολύπτει σχετικό ρεπορτάζ της DW - Greek, ακόμα και οι ίδιοι οι διευθυντές αναγκάζονται να σερβίρουν τους υπαλλήλους του λόγω της έλλειψεις προσωπικού.

Ακόμα και η μείωση των ωρών λειτουργίας δεν τράβηξε το ενδιαφέρον των εργαζομένων.

«Δεν είναι ελκυστικό για αυτούς να δουλεύουν τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες», τονίζει πρώην διευθυντής εστιατορίου.

Πηγή: DW