Από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 και την χρυσή εποχή της βιντεοκασέτας όταν έγινε σταρ με το που εμφανίστηκε στον κινηματογράφο, στο δύσκολο σήμερα που τον βρίσκει σε ψυχιατρική κλινική της Αθήνας στα χέρια ειδικών.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης διανύει μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής του, που δε θυμίζει σε τίποτα τα χρόνια που οι φωτογραφίες του βρίσκονταν σε παιδικά δωμάτια κοριτσιών.

«Ζήτησα βοήθεια για τις αυτοκτονικές μου τάσεις»

Όπως επιβεβαίωσε ο ηθοποιός, νοσηλεύεται εδώ και λίγες μέρες στο Δαφνί, καθώς το τελευταίο διάστημα η ψυχολογία του κλονίστηκε και έφτασε στο ναδίρ.

«Ζήτησα βοήθεια για τις αυτοκτονικές μου τάσεις, που με έφτασαν στο σημείο να φουντάρω από τον έκτο, γιατί τα χάνω όλα. Έχω ένα χρέος 80.000 ευρώ, που η Εφορία μού το κάνει απαιτητό και βγάζει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό στον Νέο Κόσμο».

Για το θέμα που του προκάλεσε αρχικά αγωνία και στη συνέχεια απελπισία, είχε μιλήσει το τελευταίο διάστημα και μπροστά στις κάμερες.

Η περιπέτεια του Σταμάτη Γαρδέλη με το σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια. Πλέον όμως κινδυνεύει να χάσει και την κύρια κατοικία του στον Νέο Κόσμο, με τον ίδιο να μην μπορεί να βρει λύση παρά τις εκκλήσεις. Πρόκειται για ένα ακίνητο που έχει πει ο ηθοποιός κατά το παρελθόν, είχε αγοράσει νόμιμα.

Με απόφαση της Πολεοδομίας, το σπίτι του Σταμάτη Γαρδέλη κρίθηκε κατεδαφιστέο και ο ηθοποιός βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα χρέος 80.000 ευρώ για αυθαίρετη δόμηση. Αυτό σημαίνει ότι, αφού γκρεμιστεί, θα πρέπει να πληρώσει και το συγκεκριμένο ποσό.

Γι’ αυτό και έχει βγει σε πλειστηριασμό το σπίτι στον Νέο Κόσμο.

Ο γνωστός ηθοποιός παραμένει στην ψυχιατρική κλινική και συνομιλεί καθημερινά με στενούς φίλους και τη μητέρα του.

Ακολουθεί τη θεραπεία των γιατρών με τις ευχές για γρήγορη ανάρρωση να διαδέχονται τις τελευταίες μέρες η μία την άλλη στα social media και όχι μόνο.

megatv.com