Ο Βόλος πέτυχε τρία γκολ για πρώτη φορά φέτος στο γήπεδό του, με θύμα τον ΟΦΗ του οποίου επιβλήθηκε με 3-1 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής, συλλέγοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Το συγκρότημα της Μαγνησίας διέκοψε το αρνητικό σερί των δέκα αγώνων χωρίς νίκη, καθώς είχε πανηγυρίσει το τελευταίο «τρίποντο» στην πρεμιέρα του β’ γύρου νικώντας με 2-1 τη Λαμία εκτός έδρας, πριν καταγράψει ύστερα τρεις ισοπαλίες κι επτά ήττες.

Το σκορ στο Πανθεσσαλικό στάδιο άνοιξε στο 13ο λεπτό, όταν σε γύρισμα του Μπακού ο Μύγας απομάκρυνε με την μπάλα να καταλήγει στον Νέιρα κι εκείνος πάτησε για τον Λάρσον, που έγραψε το 0-1 με ωραίο, τεχνικό αριστερό σουτ.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 31΄: οι παίκτες του Κόντη έπαιξαν με πάσα το κόρνερ που είχαν κερδίσει, ο Ντε Καμπς σούταρε, η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Βούρου και ο Μπάουμαν νικήθηκε.

Στο 60ό λεπτό ο εξαιρετικός εκτελεστής στις στημένες μπάλες, Ασεχνούν, χτύπησε το φάουλ από δεξιά και ο καλά τοποθετημένος Σιέλης υπέγραψε με κεφαλιά την ανατροπή για την ομάδα του, γράφοντας το 2-1.

Δέκα λεπτά αργότερα (70΄) ο Βόλος έφτασε στο 3-1 με ωραία προσπάθεια του Μπερτόλιο που απέφυγε τον Βούρο και νίκησε τον Μπάουμαν για να θέσει στέρεες βάσεις νίκης για την ομάδα του, που κράτησε το σκορ και τους βαθμούς χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

naftemporiki.gr