Ο Βόλος επέστρεψε στις νίκες ύστερα από τις δύο συνεχείς ήττες στο πρωτάθλημα και με την επικράτησή του στη Λιβαδειά επί του Λεβαδειακού (3-0), στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, προσπέρασε εκ νέου τον Άρη και βρέθηκε στην πέμπτη θέση της Σούπερ Λίγκας, κάνοντας μεγάλο βήμα για την είσοδο στα πλέι-οφ.

Από την πλευρά τους οι Βοιωτοί συμπλήρωσαν επτά αγώνες χωρίς νίκη και πλέον, μετά τη νίκη του Ιωνικού επί του Άρη το Σάββατο (4/2), υποχώρησαν στη ζώνη του υποβιβασμού κατέχοντας τη 13η θέση.

Να σημειωθεί πως η σημερινή ήταν η πέμπτη εφετινή εκτός έδρας νίκη για την ομάδα της Μαγνησίας, έναντι τεσσάρων στην έδρα του, το Πανθεσσαλικό στάδιο.

Ύστερα από ένα «λευκό» πρώτο ημίχρονο το δεύτερο ξεκίνησε με τον διαιτητή Παπαπέτρου να υποδεικνύει πέναλτι υπέρ του Βόλου για μαρκάρισμα του Βινίσιους στον Πιρές, όμως η απόφαση ανακλήθηκε μετά την παρέμβαση του VAR και την εξέταση του βίντεο από τον διεθνή ρέφερι ο Αθηναίος διαιτητής ανακάλεσε την απόφασή του.

Το σκορ στη βοιωτική πρωτεύουσα άνοιξε στο 61΄ ο Πιρές από ασίστ του Κούτσια. Απέναντι σε έναν σαστισμένο από την εξέλιξη αντίπαλο οι Θεσσαλοί διπλασίασαν το 69΄ με κεφαλιά του Ντέλετιτς στη σέντρα του Άλχο κι έφτασαν στο τελικό 3-0 με τον Κούτσια στο 90΄, από πάσα του Καρτάλη.

naftemporiki.gr