Στη σύλληψη του 18χρονου αδελφού του 16χρονου που έχασε την ζωή του χθες το βράδυ μέσα στο σπίτι του στη Νέα Σμύρνη προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Ο 16χρονος βρέθηκε βαριά τραυματισμένος μέσα στο σπίτι του, μετά από κλήση γειτόνων στην Άμεση Δράση, οι οποίοι άκουσαν φωνές. Διακομίστηκε βαριά τραυματισμένος στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

Έφερε σοβαρά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα ψαλίδι, στο στήθος και την κοιλιακή χώρα.

Την ώρα του αιματηρού περιστατικού βρίσκονταν στο σπίτι η μητέρα τους, η γιαγιά και η κοπέλα του 18χρονου. Όλοι τους οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η μητέρα και η γιαγιά των δύο παιδιών κατέθεσαν στους αστυνομικούς ότι ανάμεσα στα δύο αδέλφια προηγήθηκε καβγάς, για ασήμαντη αφορμή καθώς ο μικρός είχε πάρει μια μπλούζα του μεγάλου, χωρίς να τον ρωτήσει. Στη διάρκεια του διαπληκτισμού, ο 18χρονος πήρε ένα ψαλίδι και επιτέθηκε στον 16χρονο, καταφέροντας του ένα χτύπημα στο στήθος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 18χρονος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του και εντός της ημέρας αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Μετά την σύλληψή του, προκύπτουν στοιχεία για την τεταμένη σχέση που είχαν τα δύο αδέλφια καθώς υπάρχουν μαρτυρίες και στοιχεία- που επικαλείται η δημόσια τηλεόραση- ότι ήταν συχνοί και καθημερινοί οι καβγάδες μεταξύ τους.

Μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι είχαν τσακωθεί ξανά, πάλι για ασήμαντη αφορμή, με αποτέλεσμα ο 16χρονος να τραυματίσει τον 18χρονο με σιδηρογροθιά και ο 18χρονος να προσπαθεί να αμυνθεί με ένα μαχαίρι. Για το συγκεκριμένο περιστατικό είχε κληθεί και περιπολικό της Άμεσης Δράσης.

naftemporiki.gr