Συνελήφθη, χθες (22-04-2024) το πρωί στo Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι, από κοινού με άγνωστο, μέχρι στιγμής, συνεργό του που αναζητείται, αφού διέρρηξαν την κεντρική είσοδο οικίας ημεδαπής, εισήλθαν στο εσωτερικό και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των -60- ευρώ και κοσμήματα-χρυσαφικά.

Προστρέξαντες αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον έναν εκ των δραστών, ο οποίος αντιστάθηκε κατά την προσπάθεια ακινητοποίησής του προκειμένου να αποφύγει την σύλληψη.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία (λοστός, κατσαβίδι κ.ά.), καθώς και τα αφαιρεθέντα από την οικία, τα οποία αποδόθηκαν στην παθούσα.

Επίσης, συνελήφθη, σήμερα (23-04-2024) τις μεταμεσονύχτιες ώρες στo Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, ένας ημεδαπός άνδρας, για κλοπή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, βραδινές ώρες χθες, (22-04-2024) στο Βόλο, ο δράστης μετέβη σε χώρο αποθήκης και αφού παραβίασε την κεντρική γυάλινη είσοδο αυτής, εισήλθε στο εσωτερικό και αφαίρεσε από συρτάρι γραφείου, το οποίο έσπασε, το χρηματικό ποσό των -1.500- ευρώ.

Ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -681- ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.