Με την πλάτη στον τοίχο, καθώς η νίκη αποτελεί μονόδρομο, ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (22.00) την Καραμπάγκ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι», που προέρχονται από δύο ήττες, αναζητούν το πρώτο τους τρίποντο στη διοργάνωση προκειμένου να παραμείνουν στο κυνήγι τουλάχιστον της 3ης θέσης, ώστε να διεκδικήσουν μέσω αγώνα μπαράζ τη συνέχιση της ευρωπαϊκής πορείας τους μέσω του Conference League. Οι Αζέροι, αν και στην κλήρωση έμοιαζαν να είναι ο αδύναμος κρίκος του ομίλου, με τις εμφανίσεις τους διέψευσαν τις προβλέψεις και μετρούν ήδη μία νίκη απέναντι στη Ναντ.

Ο Μίτσελ, έπειτα από τη νικηφόρα αρχή του στο πρωτάθλημα, θέλει να πράξει το ίδιο και απόψε στο «Καραϊσκάκη», στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο του. Ο Ισπανός τεχνικός φημίζεται για την αισιοδοξία του και αυτή θέλησε να μεταφέρει σε παίκτες και κόσμο και κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. «Μπορούμε και θέλουμε να κερδίσουμε», ήταν η απάντησή του σε σχετική ερώτηση, ενώ πρόσθεσε: «Είμαστε ομάδα με πρεστίζ στην Ευρώπη. Τα προβλήματά μας δεν σταματάνε με τη νίκη με τον Ατρόμητο. Σίγουρα και εγώ και ο σύλλογος πιστεύουμε πως έγινε το πρώτο βήμα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Για μένα θα είναι σαν να παίζουμε με Γιουβέντους, Ατλέτικο και Γιουνάιτεντ. Δεν θα αλλάξει κάτι πάνω σε αυτό. Εχω τεράστιο σεβασμό για την Καραμπάγκ και κάθε αντίπαλο».

Οσον αφορά την ενδεκάδα, όλα δείχνουν ότι στην κορυφή της επίθεσης ο Μίτσελ θα προτιμήσει τη λύση του Μπιέλ αντί του Αμπουμπακάρ Καμαρά, ενώ στην άμυνα δύσκολα θα αλλάξει την τετράδα, παρά τις δοκιμές στην προπόνηση, με δεδομένο μάλιστα ότι έχει μόλις δύο διαθέσιμους στόπερ, τον Σισέ και τον Παπασταθόπουλο.

H KAΘΗΜΕΡΙΝΗ