Με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να ισοβαθμούν στην 4η και 5η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 6 νικών και 4 ηττών στα πρώτα δέκα παιχνίδια της χρονιάς η Ευρωλίγκα συνεχίζεται με την 11η αγωνιστική της να είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη και την Παρασκευή της εβδομάδας που βρισκόμαστε. Στον επόμενο γύρο της Ευρωλίγκας, ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι για να αντιμετωπίσει την Παρτιζάν, ενώ ο Ολυμπιακός σε μια επανάληψη του περσινού ημιτελικού του Final Four θα βρει απέναντι του την Μονακό. Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για τον αγώνα αυτής της αγωνιστικής, ο οποίος θα τραβήξει την προσοχή όλων των φίλων του ευρωπαϊκού μπάσκετ, αυτού μεταξύ του Ολυμπιακού και της Μονακό στο πριγκιπάτο.

Το χρίσμα του φαβορί έχει πάρει από τις στοιχηματικές εταιρίες η Μονακό με την νίκη της να δίνεται σε απόδοση 1.60, ενώ το διπλό του Ολυμπιακού υπάρχει με απόδοση 2.40 στην Stoiximan. Εάν πιστεύετε ότι ο ρυθμός του αγώνα θα είναι υψηλός, μπορείτε να επιλέξετε το over 157.5 συνολικών πόντων σε απόδοση 1.90 στην Stoiximan. Για όσους θεωρούν πως οι άμυνες θα πρωταγωνιστήσουν, υπάρχει η επιλογή under 157.5 συνολικών πόντων σε αντίστοιχη απόδοση. Προσωπικά, θα εμπιστευτώ την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα και θα στοιχηματίσω στην νίκη της παρότι αγωνίζεται εκτός έδρας. Στην Leon Bet μπορείτε να ποντάρετε τόσο στο μπάσκετ όσο και σε άλλα αθλήματα και φυσικά στον βασιλιά των σπορ, όπως θα δείτε στην κατηγορία στοίχημα ποδόσφαιρο.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες σε όλη την χώρα, ο αθλητισμός συνεχίζεται. Ο Ολυμπιακός για την 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας νίκησε με 89-72 την Ζαλγκίρις Κάουνας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τους Κάνααν και Πίτερς να κάνουν άλλη μια εκπληκτική εμφάνιση και να παίρνουν την πλάτη τους την ερυθρόλευκη επίθεση. Οι δύο Αμερικανοί είχαν 8 εύστοχα τρίποντα και συνδυαστικά 47 πόντους, όντας το μεγαλύτερο επιθετικό όπλο του Ολυμπιακού. Είναι εντυπωσιακό πως δύο παίκτες που πέρυσι είχαν περιορισμένο ρόλο, φέτος παίρνουν την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους. Άλλο ένα θετικό στοιχείο είναι η επιστροφή του Μιλουτίνοφ στην αγωνιστική δράση. Ο Σέρβος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του ξανά στον Γιώργο Μπαρτζώκα και να κυριαρχήσει κάτω από τις μπασκέτες.

Από την απέναντι πλευρά του παρκέ θα παραταχθεί η Μονακό με στόχο να κάνει την έβδομη φετινή της νίκη και να προσπεράσει τον Ολυμπιακό, με τον οποίο είναι ισόβαθμη τώρα στην βαθμολογία. Οι μονεγάσκοι στο προηγούμενο παιχνίδι τους λύγισαν την Μπασκόνια με 75-77 στην Βιτόρια, κάνοντας μια δύσκολη εκτός έδρας νίκη. Οι γηπεδούχοι της αναμέτρησης που θα γίνει στις 20:00 την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports Prime θα επιχειρήσουν να σημειώσουν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη επί των ερυθρόλευκων στην κανονική περίοδο της διοργάνωσης.