Σε τρεις ακόμη κλοπές τετελεσμένες και μια σε απόπειρα, τον Δεκέμβριο στον Βόλο, ενέχονται οι δύο Σέρβοι που συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής, για απόπειρα κλοπής σε κοσμηματοπωλείο στο κέντρο του Βόλου.
Όπως προέκυψε από την έρευνα της Αστυνομίας, οι δύο δράστες, ηλικίας 30 και 48 χρονών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν διατρητικά εργαλεία, τον Δεκέμβριο είχαν κάνει στον Βόλο τρεις ακόμη κλοπές και μια απόπειρα κλοπής.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο οι συλληφθέντες είχαν διαρρήξει ένα αυτοκίνητο, έκλεψαν μια μοτοσικλέτα, διέρρηξαν ένα κατάστημα και έκαναν μια απόπειρα διάρρηξης επίσης σε κατάστημα.
Οι δύο αλλοδαποί οδηγήθηκαν χθες στην εισαγγελέα υπηρεσίας, που τους άσκησε δίωξη για σύσταση συμμορίας που διενεργούσε κλοπές κατ’ εξακολούθηση τετελεσμένες και σε απόπειρα από κοινού και απείθεια αι τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή.
Οι κατηγορούμενοι, δια τους συνηγόρου τους ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να προετοιμάσουν την υπεράσπισή τους και θα απολογηθούν την Παρασκευή.
Οι δράστες το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο του Βόλου, στην προσπάθειά τους να διαρρήξουν το κοσμηματοπωλείο, στο κέντρο του Βόλου, προκάλεσαν φθορές στα ρολά του καταστήματος, αλλά έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή, αλλά δεν απέφυγαν τη σύλληψη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου.

magnesianews.gr