Μάνα, ηλικίας 80 ετών, έφθασε στο σημείο να απειλεί ακόμη με οξύ τον ίδιο τον γιο της, ο οποίος ζει χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά της και αποφεύγει κάθε σχέση μαζί της καθώς φέρεται να έχει κάνει στον ίδιο και τη δική του οικογένεια, τον βίο αβίωτο.

Ο 60χρονος γιος έφυγε από την Αμερική, όπου ζούσε με τη μητέρα του και διαμένει μόνιμα σε περιοχή της Μαγνησίας, όπου έχει δημιουργήσει τη δική του πλέον οικογένεια, ενώ διατηρεί και επιχείρηση ενοικίασης σκαφών. Μάνα και γιος φαίνεται να έχουν διαφορές εδώ και χρόνια, με την 80χρονη να απειλεί τον ίδιο αλλά και την οικογένειά του, παρόλο που ζουν μακριά ο ένας από τον άλλο.

Τα πιο πρόσφατα περιστατικά έγιναν τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου του 2022. Την πρώτη φορά η 80χρονη φέρεται να απείλησε τον γιο της ότι θα μεταβεί στο χωριό που μένουν και ότι θα τους πετάξει οξύ. «Θα σας κάνω κακό», φέρεται να απείλησε. Μία εβδομάδα αργότερα απείλησε ότι θα βάλει φωτιά στην επιχείρηση του γιου της, ενώ του έστειλε και γραπτό μήνυμα στο οποίο τον έβριζε και τον απειλούσε.

Ο 60χρονος κατέθεσε μήνυση εναντίον της 80χρονης μητέρας του για ενδοοικογενειακή απειλή κατ’ εξακολούθηση και εξύβριση. Φαίνεται μάλιστα ότι η 80χρονη είχε καταδικαστεί και στο παρελθόν για αντίστοιχη υπόθεση μετά από μήνυση που υπέβαλλε και πάλι ο γιος της.

Η υπόθεση έφθασε χθες ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, όπου το «παρών» έδωσε μόνο ο γιος μηνυτής. Η 80χρονη δικάστηκε ερήμην και καταδικάστηκε. Το δικαστήριο επέβαλλε ποινή φυλάκισης 14 μηνών στην 80χρονη για τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής απειλής κατ’ εξακολούθηση, της εξύβρισης αλλά και της παραβίασης δικαστικής απόφασης κατ’ εξακολούθηση.

Eλ. Χάνου (Ταχυδρόμος)