Για αρπαγή του ηλικίας 9 χρονών γιού της, κατήγγειλε μια Αλβανίδα υπήκοος τον 35χρονο συμπατριώτη πρώην σύντροφό της, στον οποίο η ίδια είχε κάνει πληρεξούσιο, για να ζει μαζί του στον Αλμυρό. Ο άνδρας συνελήφθη στον Βόλο, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας και του ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για αρπαγή ανηλίκου και τον παρέπεμψε στον ανακριτή.

Η συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου ανέφερε ότι η γυναίκα, με την οποία ο κατηγορούμενος απέκτησε το παιδί εκτός γάμου και έχει παραχωρήσει με πληρεξούσιο τα παιδί στον άνδρα που ζει και εργάζεται στην περιοχή του Αλμυρού. Η μητέρα του παιδιού απουσίαζε από τον Οκτώβριο στην Αλβανία, επέστρεψε την περασμένη Δευτέρα στον Αλμυρό για να δει το παιδί μάλωσαν με τον άνδρα, του είπε να την πάει στον Βόλο, όπως και έγινε.

Στη συνέχεια η γυναίκα έκανε καταγγελία στην Αστυνομία, γιατί ο 35χρνος κράτησε το παιδί, με αποτέλεσμα να συλληφθεί με έναν φίλο του κουμπάρο του 40 χρονών, για αρπαγή ανηλίκου κατά συναυτουργία. Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στον ανακριτή χθες το απόγευμα και μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς όρους.

magnesianews.gr