Ένα νέο σενάριο σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η 68χρονη κτηνοτρόφος στο Ποδοχώρι Καβάλας έρχεται στο φως και ενδεχομένως ανατρέπει πλήρως το ενδεχόμενο εγκληματικής πράξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kavalapost.gr, ο ιατροδικαστής εξετάζει το ενδεχόμενο, πίσω από τον βάναυσο θάνατο της άτυχης γυναίκας να βρίσκεται ένα κριάρι του μαντριού, στο οποίο βρέθηκε νεκρή το βράδυ της Παρασκευής (02/06).

«Δεν αποκλείεται να δέχθηκε χτυπήματα από αυτό το ζώο»
Το σημείο που βρέθηκε η σορός της γυναίκας επισκέφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (04/06) ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης, στο πλαίσιο των ερευνών για την ανακάλυψη του δράστη. Από εκεί, ο κ. Κιφνίδης έλαβε δείγματα από το ζώο, το οποίο φέρεται να είναι ιδιαίτερα μεγαλόσωμο αλλά και επιθετικό. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι πληροφορίες, πέντε άτομα συμμετείχαν, προκειμένου να ακινητοποιήσουν τον τράγο, ώστε να εξεταστεί. Η επιχείρηση αποδείχθηκε ιδιαίτερα δύσκολη.

«Η υπόθεση ερευνάται ακόμα και δεν έχουμε βγάλει συμπέρασμα. Αναμένεται να γίνουν εξετάσεις στα νύχια της και στα ρούχα της για τυχόν ευρήματα. Δεν αποκλείεται να δέχθηκε χτυπήματα από αυτό το ζώο. Όπως δεν αποκλείεται και η εγκληματική ενέργεια. Μέχρι στιγμής όλα ερευνώνται» δήλωσε ο κ. Κιφνίδης στην ΕΡΤ.

Οι έρευνες των Αρχών κινούνται και προς αυτό το σενάριο. Στο μικροσκόπιο έχει μπει κάθε πληροφορία για τη διαλεύκανση της υπόθεσης ενώ, ακόμα, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει αποκλειστεί η πιθανότητα να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

ethnos.gr