Νέο σοκ στον Βόλο από τον θάνατο ακόμη ενός νέο συμπολίτη. Πρόκειται για τον Νικόλαο Τσάτσο, 45 ετών, ο οποίος έφυγε από την ζωή, δίνοντας μάχη για έξι ημέρες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος Νίκος είχε εισαχθεί στη ΜΕΘ του Αχιλλοπούλειου, μετά από ξαφνικά αδιαθεσία που ένιωσε, ενώ ποδηλατούσε, επιστρέφοντας στο σπίτι του από την δουλειά του, στο κολυμβητήριο Βόλου.

Στη διαδρομή, ο 45χρονος έπεσε στο δρόμο μετά από αδιαθεσία που ένιωσε. Στο σημείο έσπευσε πλήρωμα του ΕΚΑΒ, όπου τον παρέλαβε, σε κρίσιμη κατάσταση και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, εκεί όπου οι γιατροί έκριναν ότι θα πρέπει να μπει στην ΜΕΘ.

Μετά από έξι ημέρες νοσηλείας, ο Νίκος Τσάτσος άφησε την τελευταία του πνοή, σκορπίζοντας θλίψη σε όλους όσους τον γνώριζαν.

Ο εκλιπών, αφήνει πίσω την σύζυγό του, Βασιλική, αδέλφια, ανίψια και λοιπούς συγγενείς. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Δευτέρα, στις 6μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής. Επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα για την ενίσχυση του Σπιτιού Γαλήνης του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής.

magnesianews.gr