Από τη ζωή «έφυγε» σε ηλικία 70 ετών ο γνωστός Βολιώτης ιατρός- παθολόγος Νίκος Ζαρκάδας, μετά από μάχη που έδινε με νόσο η οποία εξελίχθηκε ραγδαία το τελευταίο διάστημα.

Ο ίδιος , βλέποντας την υγεία του να κλονίζεται, δεν λειτουργούσε το ιατρείο του τους τελευταίους μήνες και είχε επικεντρωθεί στο να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του.

Ο Νίκος Ζαρκάδας ήταν από τους πιο γνωστούς και έμπειρους παθολόγους στον Βόλο με σπουδές στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Χιλιάδες Βολιώτες πέρασαν από το ιατρείο του κι εκείνος τους κούραρε με τις επιστημονικές του γνώσεις και πάντα με ανθρωπιά. Άνθρωπος ανοιχτός, ευχάριστος με πολλούς φίλους ο Νίκος Ζαρκάδας ήταν ένα πολύ αγαπητό μέλος της τοπικής κοινωνίας.

Είχε διατελέσει στο παρελθόν πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, ενώ τον ενδιέφερε η πόλη και την είχε υπηρετήσει από τη θέση του δημοτικού συμβούλου Βόλου.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τη σύζυγό του, παιδιά και λοιπούς συγγενείς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κηδεία του εκλιπόντος θα τελεστεί την Παρασκευή στις 11:30 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Βόλο.

magnesianews.gr