Ηρακλής και ΑΕΛ έμειναν στο ισόπαλο 1-1 στο γήπεδο του Καμπανιακού, για την 16η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Super League 2.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ όταν συνεργάστηκαν Μαυριάς, Αντράντα, με τον Αργεντινό χαφ να βγάζει τη σέντρα και ο Παπαγεωργίου Κ. με κεφαλιά ψαράκι από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Παλαβράκη για το 0-1 στο 33’.

Ο Ημίθεος κατάφερε να κερδίσει πέναλτι στο 37’. Ο Εμπό πέρασε την κάθετη στον Κουντουριώτη, ο οποίος ανατράπηκε από τον Αντράντα και ο διαιτητής Μανούχος καταλόγισε πέναλτι.

Την παράβαση εκτέλεσε ο Κουντουριώτης, όμως ο Σουλούκος έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε το πέναλτι.

Δύο λεπτά μετά, η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη ισοφάρισε. Ο Εμπό έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά, ο Σουλούκος έπεσε αλλά δεν μπλόκαρε την μπάλα και ο Κούστα πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα με προβολή στα δίχτυα της ΑΕΛ για το 1-1.

Ηρακλής (Αμανατίδης): Παλαβράκης, Εμπό, Χρουσιέλ, Σιούτας, Πατράλης, Δοϊρανλής (82’ Τόρρες), Βιτλής, Κουντουριώτης (57’ Σίλβα), Σπυρίδης (65’ Χειρίτραντας), Κούστα, Γκμπενιόν.

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου (73’ Καλουτσικίδης), Μαϊδανός, Ηλιάδης, Στάμου, Πλέγας, Κοσσονού, Αντράντα (56’ Θωμαΐδης), Κ. Παπαγεωργίου (89’ Γιανναράκης), Πεντρόσο (56’ Ογκμπόε), Μαυριάς (73’ Νίνο).

liganews.gr