Ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια των τελευταίων ετών δίνει απόψε η Εθνική Ελλάδος που φιλοξενεί την Ολλανδία στην Opap Arena (21:45, Alpha) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των προκριματικών για το Euro 2024.

Η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ θέλει μόνο νίκη απέναντι στους ”οράνιε” για να ξεφύγει στο +6 και να χρειάζεται μόνο μία ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην αδιάφορη Γαλλία, ώστε μέσα από την δεύτερη θέση του ομίλου να εξασφαλίσει την παρουσία της στα γήπεδα της Γερμανίας.

Μετά την μεγάλη νίκη στο Δουβλίνο, η Ελλάδα δεν αναμένεται να έχει πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα και προβάδισμα για να ξεκινήσουν έχουν οι:

Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Σιώπης, Μπακασέτας, Μασούρας, Πέλκας και ένας εκ των Γιακουμάκη ή Παυλίδη.

Στην αντίπερα όχθη η Ολλανδία που προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Γαλλία θα είναι ικανοποιημένη και με τον βαθμό της ισοπαλίας, καθώς έχει ένα ματς λιγότερο και μπορεί στις δύο τελευταίες αγωνιστικές με Ιρλανδία και Γιβραλτάρ να κάνει το 2/2 και να προκριθεί εκείνη στο επερχόμενο Euro.

naftemporiki.gr