Η Λάρισα πανηγύρισε τη νίκη με 3-0 επί του Απόλλωνα Πόντου, για την 13η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Super League 2. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη έφτασε τους 24 βαθμούς και μείωσε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό στους δύο βαθμούς, ενώ από την άλλη η ομάδα της Καλαμαριάς έμεινε στους οκτώ βαθμούς.

Ο Πεντρόσο ανέτρεψε τον Καλογέρη εντός περιοχής στο 6’, με τον διαιτητή Γιουματζίδη να καταλογίζει πέναλτι. Ο Νασσέρ ανέλαβε το πέναλτι, όμως ο Σουλούκος έπεσε στη δεξιά του γωνία και με βοήθεια του δοκαριού κατάφερε να το αποκρούσει.

Η ΑΕΛ πήρε κεφάλι στο σκορ στο 23’. Ο Αντράντα έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Κίναλης απέκρουσε και ο Πεντρόσο από κοντά με σουτ έκανε το 1-0. Οι Θεσσαλοί στο 37’ έφτασαν και σε δεύτερο γκολ. Ο Κοσσονού έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Πεντρόσο από το σημείο του πέναλτι με πλασέ νίκησε τον Κίναλη για το 2-0.

Στο 48’ η Λάρισα έφτασε στο 3-0. Ο Κοσσονού έκανε το γύρισμα και ο Οτορμίν με δυνατό βολέ μέσα από την περιοχή σημείωσε το γκολ. Στο 49’ το σουτ του Οτορμίν σταμάτησε στο δοκάρι του Κίναλη, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Καλουτσικίδη στο 74’.

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Ηλιάδης, Θ. Παπαγεωργίου, Καλουτσικίδης, Πλέγας (67′ Κ. Παπαγεωργίου), Μαϊδανός, Κοσσονού (67′ Νίνο), Οτορμίν, Αντράντα (78’ Θωμαΐδης), Μαυριάς (82’ Μπρου), Πεντρόζο (67′ Ογκμπόε).

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Κίναλης, Καλογέρης, Κάρδαρης, Ντιαλόσι (84' λ.τρ. Μετκεμπέργκ), Αμαραντίδης (61′ λ.τρ. Ζαπουνίδης), Μουμίν (50′ λ.τρ. Ίννος), Αγκουάντο (46′ Κωστίκας), Αλμπάνης, Σάχολλι, Νασσέρ (46′ Πέλκας), Μπλανκ Καζάου.

liganews.gr