Και με τη βούλα του δημοτικού συμβουλίου οι "βυσσινί" επιστρέφουν στο AEL FC Arena με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μετά από μια μαραθώνια συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο Λάρισας αποφάσισε, χθες αργά το βράδυ, με ψήφους 22 ναι, 14 όχι και 1 λευκό, την επιστροφή της ΑΕΛ στο AEL FC Arena και την εκμίσθωση από πλευράς Δήμου, γραφείων και άλλων χώρων του γηπέδου, για τις ανάγκες των δημοτικών υπηρεσιών, για 55.000 ευρώ ετησίως για τα επόμενα 34 χρόνια.

Με τη σύμβαση αυτή ο Δήμος θα έχει τη δυνατότητα χρησιμοποίησης χώρων εκδηλώσεων για τις ανάγκες του για πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει συνάψει συμφωνία με την «Γήπεδο Α.Ε.» για τη χρήση του γηπέδου, έναντι τιμήματος 124.000 ευρώ (κατά δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ Αχιλλέα Νταβέλη).

Με τη δημιουργία της αναπτυξιακής εταιρείας και την σύναψη του προαναφερθέντος συμβολαίου ενοικίασης διάρκειας 34 ετών, η ΠΑΕ ΑΕΛ θα πληρώνει μόνον τα λειτουργικά έξοδα στο γήπεδο, ήτοι το ηλεκτρικό ρεύμα, τη συντήρηση του πρασίνου και τις καρέκλες.

Στο μεταξύ η ΠΑΕ ΑΕΛ αποσαφηνίζει ότι οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για το πέταλο των οργανωμένων οπαδών στο γήπεδο AEL FC ARENA, θα είναι στα 50€.