Η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι- Μητσοτάκη, απάντησε στις κατηγορίες της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενας Ακρίτα, με εξώδικη δήλωσή της.

Σε αυτή, η κ. Γκραμπόφσκι απαντά συγκεκριμένα στις αναρτήσεις της κ. Ακρίτα, που έλαβαν χώρα στο Facebook στις 31 Μαρτίου και την 1η Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του πρωθυπουργού σχολίασε κάθε σημείο των αναρτήσεων, απαντώντας με λεπτομέρειες και αποδεικτικά στοιχεία για τους ισχυρισμούς.

Αναφέρει μάλιστα ότι η επίθεση που υπέστη από την κ. Ακρίτα είχε προσωπικό και όχι πολιτικό χαρακτήρα, με τα σχόλιά της να τη θίγουν ως άνθρωπο, επαγγελματία, αλλά και ως γυναίκα.

Τι έχει προηγηθεί

Υπενθυμίζεται πως η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έλενα Ακρίτα, απάντησε σε άλλη ανάρτηση όπου αναφερόταν μεταξύ άλλων η φράση «το λάθος του Τάιλερ είναι ότι δε γεννήθηκε Μαρέβα», καταλήγοντας «Γι’ αυτό Τάιλερ, ευτυχώς που δε γεννήθηκες Μαρέβα».

Λίγο αργότερα το γραφείο του πρωθυπουργού γνωστοποίησε ότι η κ. Γκραμπόφσκι πρόκειται να κινηθεί νομικά για την συγκεκριμένη ανάρτηση.

Τότε η κ. Ακρίτα απάντησε: «Ίσα ίσα. Ανυπομονώ να βρεθούμε με την σύζυγο του πρωθυπουργού και να μάς αποκαλύψει επιτέλους την προέλευση των 40 ακινήτων, όλη την αλήθεια για το σπίτι Βολταίρου και αν γνωρίζει πώς και πού κατασπαταλήθηκαν τα σχεδόν 500.000.000 χρέος της ΝΔ πού από την τσέπη μας πληρώσαμε οι Έλληνες φορολογούμενοι. A bientot, madame».

Κ. Μητσοτάκης: Θα πάω μάρτυρας στο δικαστήριο να υπερασπιστώ την Μαρέβα

Σε ανάρτησή του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, υπογράμμισε ότι η σύζυγός του έχει «στοχοποιηθεί βάναυσα». «Γράφω αυτήν την ανάρτηση ως σύζυγος και όχι ως Πρωθυπουργός. Από την ημέρα της εκλογής μου ως αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας η Μαρέβα έχει στοχοποιηθεί βάναυσα για έναν και μόνο λόγο. Γιατί είναι γυναίκα μου και έτσι θεωρούσαν κάποιοι ότι θα μου έκαναν ζημιά. Ένας βαθιά καλός και ηθικός άνθρωπος, με τελείως αυτόνομη επαγγελματική διαδρομή, τσαλαπατήθηκε και έγινε πρωτοσέλιδα», επισημαίνει στην ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«H Μαρέβα θα κινηθεί νομικά. Και εγώ θα πάω μάρτυρας στο δικαστήριο να την υπερασπιστώ. Όποιος θέλει να αντιπαρατεθεί μαζί μου πολιτικά, είναι ελεύθερος να το κάνει. Όμως ας αφήσουν επιτέλους εκτός πολιτικής σύγκρουσης την οικογένειά μου», έγραψε ο πρωθυπουργός.

naftemporiki.gr