Ελεύθερος αφέθηκε χθες, μετά την απολογία του στον ανακριτή και με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα, ο 38χρονος, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στη Νεάπολη στον Βόλο, με περισσότερες από 100 δόσεις κοκαΐνης.

Ο 38χρονος, απασχόλησε πρώτη φορά τις αρχές και φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είναι τοξικομανής και αγόρασε τα ναρκωτικά για δική του χρήση.

Μέχρι να γίνει η δίκη του στο Εφετείο Κακουργημάτων, του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα και οφείλει να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής του.

Υπενθυμίζεται ότι, ο 38χρονος είχε συλληφθεί στη Νεάπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. Βόλου.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, είχαν βρεθεί και κατασχεθεί συνολικά τρεις νάιλον συσκευασίες με ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους 146,22 γραμμαρίων, 113 νάιλον συσκευασίες (φιξάκια) με ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους 22,47 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 930 ευρώ, μία ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο.

e-thessalia.gr