Εκτός κινδύνου ο 18χρονος με το πατίνι

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας ένας 18χρονος με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι.

Η μητέρα και ο πατέρας του «λιώνουν» από αγωνία και μιλούν στο MEGA για το σοβαρό ατύχημα που έστειλε τον γιο τους στην εντατική, όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε το ηλεκτρικό πατίνι που οδηγούσε και χτύπησε με το κεφάλι στον δρόμο.

Σε σοκ

Τα πρώτα πλάνα από την περιοχή του ατυχήματος, τα νεότερα για την εξέλιξη της υγείας του νεαρού τραυματία μετά τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε και οι μαρτυρίες που αξιολογούν οι αστυνομικοί, κρατούν τις τελευταίες ώρες το όλο θέμα ψηλά στην επικαιρότητα.

Οι γονείς του 18χρονου παραμένουν σε κατάσταση σοκ. Χθες το βράδυ έμαθαν για το σοβαρό τροχαίο, όταν αστυνομικοί τηλεφώνησαν στο σπίτι τους.

«Από την Τροχαία το μάθαμε. Με το αυτοκίνητο χτύπησε, δεν ξέρω κάτω από ποιες συνθήκες. Ξέρουμε μόνο ότι θέλουμε να γίνει καλά και δεν ‘ε΄χουμε πληροφόρηση και εμείς», λέει η μητέρα του 18χρονου.

Η μητέρα και ο πατέρας του νεαρού έτρεξαν στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να προχωρούν εσπευσμένα σε χειρουργική επέμβαση που ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

«Ήταν εκεί μέχρι το πρωί. Έκαναν χθες χειρουργείο για το αιμάτωμα, αφαιρέθηκε και είναι εντάξει, αισιόδοξοι είναι», λέει ο πατέρας του.

Και οι δύο ευελπιστούν ο γιος τους, που αυτές τις μέρες έχει γενέθλια, να γίνει γρήγορα καλά.

«Με αυτοκίνητο νομίζω χτύπησε. Δεν ξέρω λεπτομέρειες. Μόνο να γίνει καλά το παιδί μου. Είναι 18 χρόνων, έχει γενέθλια», συμπληρώνει η μητέρα του.

Το ατύχημα

Ο 18χρονος παρασύρθηκε στην οδό Αγχιάλου από αυτοκίνητο κάτω από συνθήκες που για την ώρα δεν έχουν αποσαφηνιστεί.

«Ο πιτσιρικάς ήταν εκεί στην κοπελιά και πήγαινε να περάσει από έναν φίλο του και θα γύριζε σπίτι».

Ο οδηγός του ΙΧ σταμάτησε στο σημείο και ειδοποίησε ασθενοφόρο. Ήταν τα λεπτά που ο 18χρονος βρισκόταν, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, μεταξύ ζωής και θανάτου.

«Δεν ξέρουμε λεπτομέρειες», σημειώνει η μητέρα του.

Ο άτυχος νεαρός, όπως λένε οι γονείς του στο LIVE NEWS, επέστρεφε σπίτι με το ηλεκτρικό του πατίνι από νυχτερινή διασκέδαση. Ήταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

«Δείχνει σημάδια βελτίωσης», λέει ο πατέρας του νεαρού.

Στο σημείο του ατυχήματος επικράτησε πανδαιμόνιο. Ταχύτατα έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά και αστυνομικοί που πήραν κατάθεση από τον οδηγό. Φέρεται να τους είπε ότι το ηλεκτρικό πατίνι πετάχτηκε στον δρόμο και ο ίδιος δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Οι αστυνομικοί έχουν ήδη στα χέρια τους μια σειρά από βίντεο ντοκουμέντα που έχουν καταγράψει την στιγμή της παράσυρσης.

megatv.com

Tο thessalianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.