Η ΑΕΛ έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τον Μακεδονικό στο AEL FC Arena, για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 2. Οι Θεσσαλοί έπαιξαν το τελευταίο τους παιχνίδι για φέτος, καθώς στην τελευταία αγωνιστική έχουν ρεπό και τερμάτισαν στην 2η θέση του Α' ομίλου με 35 βαθμούς.

Οι βυσσινί απείλησαν στο 10’ και στο 15’ με τον Πεντρόσο, όμως τα δύο σουτ του απέκρουσε εντυπωσιακά ο Περντρέου. Την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Στίνα στο 25’.

Ένα λεπτό μετά η Λάρισα πήρε κεφάλι στο σκορ (1-0), με τον Πεντρόσο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με σουτ από κοντά μετά από σέντρα του Παπαδόπουλου από τα αριστερά.

Οι «πράσινοι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 35’, όταν με πλασέ ο Γρηγοριάδης έγραψε το 1-1. Η Λάρισα απείλησε εκ νέου στο 58’ με τον Καλουτσικίδη, όμως ο Περντρέου απέκρουσε.

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Παπαδόπουλος, Στάμου, Θ. Παπαγεωργίου, Θωμαΐδης, Αντράντα (77’ Nινίκας), Στίνα (62’ Τσουμάνης), Μαυριάς (85’ Βλιώρας), Νίνο (62’ Μιλτιάδης), Πεντρόσο.

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Περντρέου, Μπουκουβάλας, Γρομητσάρης, Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Μελετίδης (61’ Ζαφειράκης), Χάσεκ, Τσιλιγγίρης (61’ Παναγιωτίδης), Γρηγοριάδης (61’ Μπουλάτοβιτς), Ραμίρεζ (78’ Λεωνιδόπουλος), Σιμόνι (83’ Χερίδης).

liganews.gr