Η αγάπη του κόσμου για την Έκθεση Βιβλίου στη Λάρισα αποδεικνύεται κάθε χρόνο με μαζική προσέλευση.

Η καθιερωμένη γιορτή του βιβλίου που φέρνει κοντά τον αναγνώστη με το καλό βιβλίο θα διοργανωθεί και φέτος, στην πλατεία Ταχυδρομείου. Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 20.00 την ερχόμενη Πέμπτη 8 Ιουνίου.

“Η οικονομική, κοινωνική και επιδημιολογική κρίση που εδραιώθηκε τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας πιστεύουμε ότι πρέπει να μας δυναμώσει, ώστε να ενισχύσουμε την προσπάθεια μας για ανάπτυξη του πολιτισμού, που κατά μεγάλο μέρος επιτυγχάνεται μέσα από τα βιβλία“, τονίζουν σε ανακοίνωση τους οι διοργανωτές.

Σημειώνουν πως “Χιλιάδες τίτλοι βιβλίων θα δώσουν το “παρών” στο κεντρικότερο σημείο της πόλης συγκεντρώνοντας τις τέχνες, τη φιλοσοφία, την ιστορία, τη λογοτεχνία, το παραμύθι και πολλές άλλες κατηγορίες σε ένα μεγάλο ράφι. Εμείς, οι βιβλιοπώλες, είμαστε κοντά στους φίλους του βιβλίου, να τους ενημερώνουμε και να τους συμβουλεύουμε στις επιλογές τους”.

Στην έκθεση συμμετέχουν τα βιβλιοπωλεία PROSPERUS (Πελοπίδας Τσιάρας), Καλτσάς (Αχιλλέας Καλτσάς), Ανεμος (Παναγιώτης Ιωαννίδης), Πρίσμα (Δημήτριος Σανής) και To Παλαιοβιβλιοπωλείο (Ντίνος Δερβένης). Πολύτιμος συμπαραστάτης στην προσπάθεια αυτή είναι η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών και ιδιαίτερα ο Αντιδήμαρχος, κ. Πάνος Σάπκας.

Περπατήστε ανάμεσα στα βιβλία, ξεφυλλίστε τα, διαλέξτε τυχαία μια σελίδα και ακούστε την…κάτι έχει να σας πει..

Αυτό είναι το μήνυμα της φετινής Έκθεσης Βιβλίου που θα λειτουργεί από την Τρίτη 6 Ιουνίου μέχρι την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023 στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ.

Οι ώρες λειτουργίας είναι 10.00 – 14.00 και 18.00 – 22.00 τις καθημερινές και το Σαββατοκύριακο. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 8 Ιουνίου στις 20.00 στην Πλατεία Ταχυδρομείου.