Εκδήλωση απόψε στη Λάρισα με τρεις εκδότες

«Η συμβολή του περιφερειακού Τύπου στην ανάδειξη της διαφορετικής Ελλάδας που έχουμε ανάγκη» είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνει σήμερα Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023, στις 19:00, στο ξενοδοχείο Διόνυσος της Λάρισας, ο πρώην ευρωβουλευτής και βασικός κληρονόμος της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Γιώργος Δημητρακόπουλος.

Στην εκδήλωση έχουν κληθεί και θα μιλήσουν ο Ηλίας Λιβάνης (των εκδόσεων Λιβάνη) και οι τοπικοί εκδότες Κώστας Τόλης (εφ. ΚΟΣΜΟΣ) πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειακού Τύπου Ελλάδος, και Χρήστος Μπεχλιβάνος εκδότης της Larissanet.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει και δεύτερο μέρος στο οποίο ο πρώην δήμαρχος Τυρνάβου Δημήτρης Κουγιώνης και ο Γιώργος Δημητρακόπουλος θα αναφερθούν στη ζωή και το έργο του αείμνηστου Τάκη Δημητρακόπουλου ως ιστορικού εκδότη της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

kosmoslarissa.gr

Tο thessalianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.