Μετά την ανάδειξη του θέματος απ΄τον βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου, το οποίο φέρνει και στην Βουλή με σχετική ερώτησή του, ενημερώνει την κοινή γνώμη η 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας, ενώ εδώ και δυο βδομάδες παραμένει χωρίς παιδίατρο, όπως αναφέρεται απ΄την ίδια την ΥΠΕ, το Κ. Υγείας Αλμυρού. Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων, ο παιδίατρος δικαιούται και έλαβε άδεια ανατροφής τέκνου, ωστόσο μέχρι και σήμερα, δεν υπάρχει αντικαταστάτης.
Η ανακοίνωση
Όπως αναφέρεται, στην ανακοίνωση που υπογράφει ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης. «Σχετικά με δηλώσεις κ Βουλευτή της Αξ Αντιπολίτευσης στο Ν Μαγνησίας Θα θέλαμε να ενημερώσουμε:
1 .Παιδίατρος διορίστηκε στις 3/07/2020. 2.Πριν 2 εβδομάδες έλαβε όπως δικαιούτο άδεια ανατροφής τέκνου. Θα επιστρέψει μετά από εννέα μήνες περίπου αρχές Ιουλίου 2024. 3.Η 5ηΥπε έχει αιτηθεί έγκριση για πρόσληψη παιδιάτρου με δελτίο παροχής υπηρεσιών για ένα έτος. Είμαστε στη διάθεσή του κ. Βουλευτή να τον ενημερώσουμε στην 5 Υπε για θέματα Υγείας των δομών μας στη Μαγνησία».'

magnesianews.gr