Την δωρεά μαμούθ των 750.000 ευρώ από συντοπίτη που επιθυμεί για προσωπικούς λόγους να παραμείνει ανώνυμος για αρκετούς μήνες ακόμα, αποδέχτηκε ομόφωνα το βράδυ της Τρίτης, το δημοτικό συμβούλιο Τρικκαίων.

Στην εισήγηση του ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, τόνισε πως με τα χρήματα αυτά θα κατασκευαστεί αθλητικό κέντρο στην περιοχή της Σωτήρας, το οποίο περιλαμβάνει τέσσερα γήπεδα, κερκίδες και μια κλειστή αίθουσα για προγράμματα άθλησης και όργανα γυμναστικής.

Όσον αφορά τους όρους που έθεσε ο δωρητής, ο ένας είναι να διατηρηθεί η ανωνυμία του μέχρι να ολοκληρωθεί το αθλητικό κέντρο και να γίνει η παρουσίαση του και ο άλλος να τρέξουν γρήγορα οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση του.

Στη συνεδρίαση παρέστη ο εκπρόσωπος του δωρητή, δικηγόρος Χρήστος Βουτσέλας, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως η μεγάλη δωρεά αποτελεί εκπλήρωση ονείρου για τον συντοπίτη μας που ξενιτεύτηκε πριν από 60 χρόνια αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο. Αξίζει να τονιστεί πως σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο χειροκρότησε αυθόρμητα τον συμπολίτη μας για τη γενναιόδωρη χορηγία.

trikalafocus.gr