Η ΑΕΛ νίκησε εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ Β' με 2-1 και ανέβηκε στους 42 πόντους, ενώ οι "ασπρόμαυροι" παρέμειναν στους 24 πόντους.

Οι δύο ομάδες ήταν ανταγωνιστικές από την αρχή του αγώνα, με τον ΠΑΟΚ Β' να έχει σουτ με τον Γκούμα στο 35' λεπτό και είχε ευκαιρία με την κεφαλιά του Κανίς στο 41' λεπτό. Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου ήταν 0-0.

Η θεσσαλική ομάδα άνοιξε το σκορ με το γκολ από το σουτ του Κοσσονού στο 48' λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 2-0 με το γκολ από το σουτ του Στίνα στο 52' λεπτό.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-1 με το γκολ του Τσοπούρογλου από την ασίστ του Πανίδη στο 62' λεπτό. Η ΑΕΛ διατήρησε το προβάδισμα της στα τελευταία λεπτά του αγώνα και νίκησε εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ Β' με 2-1.

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Ταλιχμανίδης, Τασιούρας, Παναγιώτου (55′ Πανίδης), Παντεκίδης, Φίλων, Κωττάς, Γιαξής, Σνάουτσνερ (30′ λ.τ Τσοπούρογλου), Γκούμας (55′ Σπυράκος), Δαρέλας (81′ Σαποβάλοφ), Κανίς (81′ Κουαλιάτα).

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Μαϊδανός (79′ Παπαδόπουλος), Ηλιάδης, Θωμαΐδης, Καλουτσικίδης, Θ. Παπαγεωργίου, Κ. Παπαγεωργίου (79′ Γιανναράκης), Φατάι (86′ Κόσιτς), Μαυριάς (70′ Νίνο), Στίνα, Κοσσονού (86′ λ.τ Μορέιρα).

liganews.gr