Μειώνεται μέρα με την ημέρα ο αριθμός των νοσηλευόμενων με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Βόλου. Σύμφωνα με τα στοιχεία, συνολικά σήμερα νοσηλεύονται επτά ασθενείς, εκ των οποίων ο ένας, 67 ετών είναι διασωληνωμένος στη Στεφανιαία Μονάδα.

Ειδικότερα, στην Α Παθολογική νοσηλεύεται ένας άνδρας 84 ετών με κορωνοϊό, εμβολιασμένος με τρεις δόσεις του εμβολίου και στη Β Παθολογική ένας άνδρας 90 ετών, εμβολιασμός με τέσσερις δόσεις του εμβολίου. Στην ΩΡΛ νοσηλεύεται ένας άνδρας 25 ετών εμβολιασμένος με δύο δόσεις, στην Ψυχιατρική ένας 37χρονος ανεμβολίαστος, στην Καρδιολογική ένας 73χρονος εμβολιασμένος με τρεις δόσεις του εμβολίου και στην Ορθοπεδική μία γυναίκα 86 ετών εμβολιασμένη με τρεις δόσεις του εμβολίου. Τέλος στη Στεφανιαία Μονάδα νοσηλεύεται ένας 67χρονος άνδρας διασωληνωμένος και εμβολιασμένος με τρεις δόσεις του εμβολίου.

Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει κάποιος ασθενής που να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Covid ή στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης, ενώ δεν έχει καταγραφεί κανένας θάνατος από τα Χριστούγεννα έως και σήμερα.

magnesianews.gr